have fun

  Vampire Lord Zakiq xD

  Share
  avatar
  ????
  Гост

  Vampire Lord Zakiq xD

  Писане by ???? on Нед Апр 04, 2010 11:30 am

  Име ; Закия Вентруе

  Години : 25666

  Вид : Чистокръвен Вампир

  Клан : Вентуре

  Описание на Клана :


  Spoiler:


  Старомодна и традиция, да са на Ventrue са сложни и благовъзпитан. Те вярват в добрия вкус преди всичко и работим усилено, за да направи техния живот удобни. Те са най-често лидери в камарила, и са предпазливи, почтен, социално и елегантен родственици.

  В Ventrue само фантазия клан на съвременния свят, и не признават, че живеят в миналото. Това може да е истина от най-силните членове на клана, но много от тях са в състояние да се откажат от навиците и дрехи от времето, когато са били прегърнали. В отношението и убежденията на един на ден смъртен никога не са забравени от Ventrue.

  Те са най-често се срещат сред горната кора на смъртен свят. Тяхната сложност им служи в добро място сред елита на тленни общество, и това им позволява да се контролира много от по-силни членове на града. Поради относително лесно, в която те се вписват в между тях дружество, Ventrue често имат монопол върху политическия контрол на града. Ако нещо се обърка, то често на Ventrue, че другата своя родствени за помощ.

  Те са много горди с лидерството си на обществото вампир, и винаги ще настоява, че те са основателите на политическа клика. Те ще направят почти всичко, за да запазят сцепление им върху политиката на градовете и на политическа клика, и са изключително защитен от репутацията си.

  История :

  Закия бива раждан като вампир и убучаван в най елетните и строги вампирски училища във който се е научил за цялата история на света самото му учение продалжавало от 7 год възраст до завършаване на 1-вия му век.
  Вече следкато Закия бива убучен на всичко което да знай за света той почва да тренира главно уменията си за близка битка и защита в Елитното Училище за Битка и Умения което също убучението му продалжавало до 20 години ,но за това време той се научава как да използва меч и едва от тук вече и вампирските си способности.
  След още няколко години когато става време да наследи и правното си място сред Вампирския Клан Вентуре Закия се изправя пред последното си изпитание да си осъвършенства силите и да победи в битка последния влезнал в клана.
  След самото му убучение което продалжава в 2 века през който той е трябвало да убие няколко хиляди човешки създания и дори няколко стотин вампира той най накрая отключва и последната си сила което му помага за победата над Члена на Вентуре и след това той става Пълноправен член на Клана Вентуре .
  Няколко години по късно Закия получава земи и няколко заповеди за какво трябва да постигне от живота който следва и за това той трябва да си напусне родните места поради причината ,че всеки член от клана трябва да си създаде ново общество и да го контролира ,а сега вече е ред на Закия поради причината ,че вече е достатъчно голям и силен за да го направи.


  Способности :

  Регенерация/Подсилва се по време на пиене на кръв .
  Ускорена Бързина
  Подсилена Сила
  Превръщане във Вълк
  Превръщане във Прилепчета
  Левитация както и Летене с Крила
  Ходене по стени и всякакви удошевени и не удошевени предмети
  Остро обоняние и Слух
  Разграждане на дим
  Разпадане на прах/при убийство
  Забавено виждане и бързи рефлекси
  Хипнотизиране на всякакъв вид същества без Въколак ..
  Използване на Илюзий и Вампирски трикове
  Превръщане на Други същества във Вампири
  Контрол над Женския ум и далечна Телепатия /само в/у женския пол./
  Използване на Черна Магия за ритуали и други подобни магий.
  Няма отражение
  Присъствието му не може да бъде осетено поради причината ,че е мъртъв .

  Външен вид :  Приспособления ; Меч .Вериги.

  Описание : Черна Коса,Променливи Очи,Нормално Тегло, 1м 90см висок.
  Соусуке Айзен
  Соусуке Айзен
  Администратор
  Администратор

  Брой мнения : 51
  Points : 152
  Reputation : 0
  Join date : 02.04.2010

  Character sheet
  Warn Level:
  0/5  (0/5)

  Re: Vampire Lord Zakiq xD

  Писане by Соусуке Айзен on Нед Апр 04, 2010 1:47 pm

  Удобрен и внимавай..Ще те наблюдавам.

   В момента е: Сря Яну 23, 2019 12:02 am